X

Namizni tenis

DŠI 2017 - namizni tenis

V finalu moškega dela turnirja v namiznem tenisu smo videli ponovitev finala iz pomladanskega dela. Tokrat je Damir Škerl (Pedagogi) vrnil Antonu Špringerju (Zavarovalnica Triglav) za poraz v prvem delu in zmagal prepričljivo s 3:0. V skupnem seštevku letošnje sezone sta si športno razdelila prvo mesto.

Zmagovalca v namiznem tenisu Tone Špringer in Antonija Bahor

Na posamičnem turnirju v namiznem tenisu je Tone Špringer (Zavarovalnica Triglav) v finalu s 3:1 premagal Damirja Škerla (Pedagogi). Med 40 tekmovalci je tretje mesto osvojil Darko Jakobčič (Vectum). Ekipno je med 15 ekipami slavila Krka pred Pedagogi in Agencijo Renta.

Namizni tenis jesenski del

Na jesenskem posamičnem turnirju v namiznem tenisu nosilci v obeh kategorijah niso pustili presenečenj in so si tudi tokrat razdelili najvišja mesta. Ekipno je bila v obeh kategorijah najboljša Krka.


Rezultati

Datum Rezultati Opis Novica
14.11.2017 DŠI 2017 - NAMIZNI TENIS [Poglej]
26.10.2016 DŠI 2016 - NAMIZNI TENIS [Poglej]

Namizni tenis pomladanski del

Pomladanski del tekmovanja v namiznem tenisu pri samem vrhu ni postregel s presenečenji. Ponovno sta prevladovala "krkaša" Simon Gradišar in Tomaž Kralj, ki se zadnjih nekaj tekmovanj stalno menjavata na prvem mestu. Tokrat je bil boljši Simon, ki je v finalu zmagal s 3:1 v nizih. V boju za tretje mesto je predstavnik pedagogov Damir Škerl premagal gostitelja turnirja v ŠC Košenice, Dušana Kočevarja (Prestiž Plus), prav tako z rezultatom 3:1 v nizih. V ženski kategoriji je konkurenco pokorila pedagoginja Petra Šmid, ki je v finalu gladko s 3:0 premagala dvakratno športnico leta DŠI, Antonijo Bahor (Policija). Za tretje mesto sta se pomerili Vladimira Saje in Agata Rudman (obe Krka). Dvoboj je dobila slednja, tesno s 3:2 v nizih.


V ekipnem seštevku je pri moških slavila Krka pred ekipama Pedagogi in Revoz, pri ženskah pa sta si prvo mesto razdelili Krka in Policija, tretje mesto pa je tokrat pripadlo Komunali.

ZAVOD ZA ŠPORT, KULTURO, TURIZEM IN MLADINO NOVO MESTO

 

Kako do nas