X

Arhiv 2017

Na četrtem Dobrodelnem odbojkarskem izzivu prvič slavili »amaterji«

V športni dvorani Marof se je včeraj že četrtič zapovrstjo odvil, zdaj lahko že rečemo tradicionalni, dogodek z imenom Dobrodelni odbojkarski izziv 6na2

Končni vrstni red v tekmovanju DŠi za sezono 2017

Objavljamo končne rezultate tekmovanja DŠI za leto 2017. V moški konkurenci je zmagala Krka pred Revozom in Adrio Mobil, v ženski pa Krka pred Policijo in Revozom.  V skupnem seštevku je kot že vrsto let doslej prepričljivo zmagala Krka, na drugo mesto se je uvrstil Revoz, na tretjem mestu pa je Policija.

Tudi 57. Delavske športne igre s humanitarno noto in zmagoslavjem Krke

V Kulturnem centru Janeza Trdine je Zavod Novo mesto sinoči pripravil sklepno prireditev Delavskih športnih iger 2017. Na slovesnosti so med drugim podelili plakete in priznanja najboljšim posameznikom in ekipam, razglasili najboljšega športnika in športnico DŠI 

DŠI 2017 - pikado

V tekmovanju v pikadu je v moški kategoriji sodelovalo 60 posameznikov iz 14 ekip. Skupno zmago v sezoni 2017 slavi Krka pred Adrio Mobil in Revozom. Najboljši trije posamezniki v seštevku pomladanskega in jesenskega dela so Robert Bozovičar; Adria Mobil in Zvone Klevišar; Revoz (oba 169 točk), na tretjem mestu pa je Jasmin Rahmanovič; Policija (168).

DŠI 2017 - odbojka

Na zadnjem letošnjem tekmovanju v sklopu DŠI 2017, je sodelovalo 9 moških in 9 ženskih ekip. V moški kategoriji smo bili priča napetemu finalu med ekipama Revoz in Krka. Kljub tesni zmagi slednje, je skupno prvo mesto pripadlo Revozu. Druga v skupnem seštevku je Krka in tretja Adria Mobil.

DŠI 2017 - namizni tenis

V finalu moškega dela turnirja v namiznem tenisu smo videli ponovitev finala iz pomladanskega dela. Tokrat je Damir Škerl (Pedagogi) vrnil Antonu Špringerju (Zavarovalnica Triglav) za poraz v prvem delu in zmagal prepričljivo s 3:0. V skupnem seštevku letošnje sezone sta si športno razdelila prvo mesto.

ZAVOD ZA ŠPORT, KULTURO, TURIZEM IN MLADINO NOVO MESTO

 

Kako do nas