X

Tekmovanje

Rezultati občinskega prvenstva v malem nogometu za dijake

Naslov občinskih prvakov v malem nogometu so osvojili dijaki Srednje zdravstvene in kemijske šole, drugo mesto je osvojila Srednja gradbena, lesarska in vzgojiteljska šola, in tretje Gimnazija Novo mesto. Najboljši strelec turnirja je Elvir Dubinović, ki je dosegel pet zadetkov.

Rezultati občinskega prvenstva v košarki za dijake

Občinski prvaki so postali košarkarji Srednje elektro šole in tehniške gimnazije, ki so v finalu premagali vrstnike Srednje gradbene, lesarske in vzgojiteljske šole, tretje mesto pa je osvojila Gimnazija Novo mesto. Najboljši strelec prvenstva je Leon Stergar.

Razpis občinskega prvenstva v košarki za dijake in področnega za dijakinje

Občinsko prvenstvo v košarki za dijake bo v torek 27. 11. 2018 ob 8.00 v Športni dvorani Marof, občinsko in področno prvenstvo za dijakinje pa bo 4. 12. 2018 ob 8.30 v ŠD Leon Štukelj.

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki za dijakinje

Prvo mesto na občinskem prvenstvu v odbojki za dijakinje je osvojila Gimnazija Novo mesto, drugo Srednja zdravstvena in kemijska šola in tretje srednja gradbena, lesarska in vzgojiteljska šola.

Rezultati občinskega prvenstva v odbojki za dijake

Naslov občinskih prvakov so osvojili odbojkarji Srednje elektro šole in tehniške gimnazije, ki so v finalu premagali vrstnike iz Srednje zdravstvene in kemijske šole. Tretje mesto je osvojila Gimnazija Novo mesto.

Razpis občinskega prvenstva v odbojki za srednje šole

Občinsko prvenstvo v odbojki za dijake bo v torek, 6. 11. 2018, za dijakinje pa v četrtek, 8. 11. 2018 ob 8.00 v Športni dvorani Leon Štukelj v Novem mestu.

ZAVOD ZA ŠPORT, KULTURO, TURIZEM IN MLADINO NOVO MESTO

 

Kako do nas