X

SMUČARSKE TEKAŠKE PROGE V NOVEM MESTU

Zavod Novo mesto je s številnimi partnerji pripravil dolgoročen sistem urejanja, vzdrževanja in aktivnosti na nekaterih območjih v MO Novo mesto in okolici, kjer bo v zimskem času možna izvedba vadbe teka na smučeh. V ta namen smo izdelali priročno brošuro, v kateri so pregledno navedene vse bistvene lastnosti posameznih prog; naziv, lokacija, dolžina, konfiguracija, možnosti parkiranja itd. Obenem bodo imeli zainteresirani tudi potrebne informacije za izvajanje šole teka na smučeh, servisa športne opreme in kontakte o trenutnem stanju na posamezni progi.

Namen projekta je, da športnim navdušencem te vedno bolj priljubljene panoge nudimo ustrezne pogoje pri športni rekreaciji, izvedbi šolskih športnih dni in izvajanju tekem v smučarskih tekih. 

Urejene smučarske tekaške proge bodo odslej (ob primernih vremenskih razmerah) na šestih lokacijah v Novem mestu in okolici:

 

MINI BROŠURA SMUČARSKE TEKAŠKE PROGE

Novice

Obvestilo o urejenosti tekaških prog

Smučarske tekaške proge so trenutno urejene na SC GAČE, BIRČNA VAS, BORIČEVO, PREČNA, MRZLA DOLINA in BRUSNICE.

V Brusnicah sta urejeni obe progi. Dostop do proge v Boričevem je možen tudi s parkirišča v Srebrničah.

Obvestilo glede odprtja smučarskih tekaških prog

Progi v sklopu SC Gače in Brusnice bodo odgovorni začeli urejat jutri (sobota) in bosta za uporabo predvidoma pripravljeni že v nedeljo.

Smučarske tekaške proge v Novem mestu

Zavod Novo mesto je s številnimi partnerji pripravil dolgoročen sistem urejanja, vzdrževanja in aktivnosti na nekaterih območjih v MO Novo mesto in okolici, kjer bo v zimskem času možna izvedba vadbe teka na smučeh. 

SMUČARSKE TEKAŠKE PROGE

ZAVOD ZA ŠPORT, KULTURO, TURIZEM IN MLADINO NOVO MESTO

 

Kako do nas