X

DŠI 2018 - PIKADO

Med 57 udeleženci jesenskega tekmovanja v pikadu je bil najbolj natančen Primož Jurjavčič (Revoz; 87 točk), na drugem mestu so se z rezultatom 84 točk zvrstili štirje tekmovalci.  Primož je z rezultatom 171 točk osvojil tudi skupno prvo mesto v letošnji sezoni, pred sodelavcem Janezom Vrhovcem (169) in Borutom Šobarjem (Krka; 167).

Ekipno je lovorika v sezoni 2018, v kateri je sodelovalo 13 ekip, prepričljivo pripadla predstavnikom Krke, pred Revozom in URSA Slovenijo.

 

V ženski kategoriji je tokrat sodelovalo 47 posameznic, med katerimi je prvo mesto osvojila Katja Vernig (Splošna bolnišnica; 77 točk). Drugo mesto so si z rezultatom 76 točk razdelile štiri tekmovalke. V skupni razvrstitvi v letošnji sezoni je med posameznicami zmagala Emilija Zupančič (Društvo upokojencev Novo mesto; 153 točk), pred Bernardo Perko (Krka; 150), tretje mesto pa si delita Jožica Dragan (Društvo upokojencev Novo mesto) in Antonija Bahor (Policija), obe z rezultatom 148 točk. Tudi ekipno so bile najboljše predstavnice Društva upokojencev Novo mesto, pred Policijo in Krko.

Rezultati

ZAVOD ZA ŠPORT, KULTURO, TURIZEM IN MLADINO NOVO MESTO

 

Kako do nas