X

DŠI 2018 - balinanje

Štiridnevnega tekmovanja v balinanju, ki je potekalo na balinišču ŠD Drska, se je v obeh kategorijah udeležilo po 12 ekip. V ženski kategoriji je slavila ekipa Društva upokojencev Mali Slatnik, ki je osvojila tudi skupno prvo mesto v sezoni 2018.

Po porazu v finalu je drugo mesto pripadlo Policiji, ki je s tem uspehom sezono zaključila na visokem tretjem mestu. Zmago v tekmi za tretje mesto v jesenskem delu so si priborile predstavnice Splošne bolnišnice. Članice Društva upokojencev Novo mesto, ki so zmagale v prvem letošnjem tekmovanju pa so si kljub presenetljivemu izpadu v četrtfinalu, vseeno uspele zagotoviti skupno drugo mesto.

 

Med moškimi ekipami je tokrat slavila Adria Mobil, ki je bila v finalu boljša od Društva upokojencev Novo mesto. Tretje mesto je po zmagi proti Krki osvojila ekipa Revoz. V skupnem seštevku rezultatov v sezoni 2018 je najboljša ekipa v balinanju Društvo upokojencev Novo mesto pred Adrio Mobil in Revozom.

 

S tekmovanji bomo nadaljevali že prihodnjo sredo, ko bo na Stadionu Portoval potekal jesenski nogometni turnir. Prvo mesto s pomladanskega dela brani Krka, ki je bila v finalu boljša od Revoza. To bo obenem zadnje letošnje tekmovanje na zunanjih površinah, udeleženci se nato selijo v zaprta tekmovališča. Prvo tekmovanje bo kegljanje, ki bo na sporedu v soboto, 6.10.  

ZAVOD ZA ŠPORT, KULTURO, TURIZEM IN MLADINO NOVO MESTO

 

Kako do nas