X

Rekreativna liga v odbojki na mivki 2018 - razpis

Zavod Novo mesto razpisuje REKREATIVNO LIGO V ODBOJKI NA MIVKI. V lanskem letu na novo urejeni igrišči v Športnem parku LOKA želimo povabiti čim več rekreativnih igralcev odbojke na mivki, ki bi želeli enkrat do dvakrat tedensko preživeti del popoldneva z druženjem v organiziranem tekmovanju v odbojki na mivki.

Razpisane sta dve kategoriji. Rekreativna liga se bo začela v zadnjem tednu maja in se končala v tretjem tednu junija z zaključnim turnirjem.


PRIJAVE:
sprejemamo do vključno, 23.5.2018, na naslov: Zavod Novo mesto, Novi trg 5, 8000 Novo mesto, ali s prijavo na e-naslov: jernej.rojc@novomesto.si, s pripisom »REKREATIVNA LIGA V ODBOJKI NA MIVKI 2018«.

 

PRIJAVNINA:
znaša 10,00€ / igralca, ki sodeluje v posamezni ekipi. Prijavnino za ligo poravnate na TRR Zavoda Novo mesto, št. SI56 0128 5603 0358 748, sklic: 00-10102. Na plačilnem nalogu je potrebno navesti v polje NAMEN PLAČILA: odbojka in ime ekipe. Kopija plačila je obvezna priloga prijavnega obrazca.


V kolikor je plačnik prijavnine pravna oseba (društvo, podjetje, s.p.), je potrebno pred imenom ekipe navesti tudi davčno številko plačnika.
Prijavnina vsebuje:
- organizacijo tekmovanja
- sodniške stroške
- nagrade

 

KATEGORIJE:
REKREATIVNE TROJKE za MOŠKE – M3: V rekreativno ligo trojk se prijavijo rekreativni igralci odbojke na mivki. Ekipo lahko sestavlja največ pet igralcev. Višina mreže je 243 cm. Število menjav ni omejeno. Igra se na dva dobljena niza do 21 točk oz. dve točki razlike. Tretji niz se igra do 15 točk oz. dve točki razlike. Igra se po pravilih odbojke na mivki.
REKREATIVNE TROJKE za ŽENSKE – Ž3: V rekreativno ligo trojk se prijavijo rekreativne igralke odbojke na mivki. Ekipo lahko sestavlja največ pet igralk. Višina mreže je 224 cm. Število menjav ni omejeno. Igra se na dva dobljena niza do 21 točk oz. dve točki razlike. Tretji niz se igra do 15 točk oz. dve točki razlike. Igra se po pravilih odbojke na mivki.

 

POMEMBNO:
Tekmovanje v posamezni kategoriji se izvede z najmanj petimi prijavljenimi ekipami. Sistem tekmovanja se prilagodi številu prijavljenih ekip (namen je, da vsaka ekipa odigra večje število tekem). Vsaka ekipa igra dve tekmi na posameznem turnirju.

 

ČASOVNI OKVIR TEKMOVANJA:
Turnir 1: v četrtem tednu maja
Turnir 2: v prvem tednu junija
Turnir 3: v drugem tednu junija
Turnir 4: v tretjem tednu junija
Natančne datume bomo določili po zaključenih prijavah.
Po dogovoru bomo ob koncu lige organizirali dodatni turnir, kjer se bodo moške in ženske ekipe pomešale med sabo in odigrale turnir mešanih dvojk.


ORGANIZACIJA:
Tekmovanje v posamezni kategoriji bo potekalo na izbrani delovni dan v tednu, med ponedeljkom in četrtkom, med 17-21. uro. Dnevi bodo določeni po zaključku prijav. Za vsak turnir se pripravi urnik tekmovanja. Obveščanje poteka preko spletne pošte. Vsa obvestila, celoten razpored, rezultati in slike turnirjev bodo objavljeni na spletni strani in FB profilu Zavoda Novo mesto. Na turnirju bodo sodili sodniki za odbojko po pravilih igre za odbojko na mivki. Igra se z uradno žogo za odbojko na mivki MIKASA VLS 300.


Ekipa, ki se turnirja ne more udeležiti zaradi razumljivih razlogov, mora odsotnost sporočiti do 12. ure na dan turnirja. Odpadlo tekmo se poskuša nadomestiti naknadno. Ekipa, ki ne napove odsotnosti, nima pravice do nadomestnega termina in se njihova tekma registrira z rezultatom 2:0 (21:0, 21:0) za nasprotnika. V primeru slabega vremena, se tekmovanje prestavi na drug datum. O morebitni odpovedi turnirja bodo ekipe obveščene do 12. ure na dan predvidenega turnirja.


V ligi igralci nastopajo na lastno odgovornost oz. na odgovornost staršev v kolikor udeleženci niso polnoletni.


DODATNE INFORMACIJE:
E: jernej.rojc@novomesto.si
M: 031 638 768

ZAVOD ZA ŠPORT, KULTURO, TURIZEM IN MLADINO NOVO MESTO

 

Kako do nas