X

DŠI 2017 - namizni tenis

V finalu moškega dela turnirja v namiznem tenisu smo videli ponovitev finala iz pomladanskega dela. Tokrat je Damir Škerl (Pedagogi) vrnil Antonu Špringerju (Zavarovalnica Triglav) za poraz v prvem delu in zmagal prepričljivo s 3:0. V skupnem seštevku letošnje sezone sta si športno razdelila prvo mesto.

Tretje mesto si je tako v jesenskem delu kot v skupnem seštevku priboril Darko Jakobčič (Vectum). Ekipno zmago za sezono 2017 sta si med 17 ekipami, razdelili ekipi Krka in Pedagogi, tretji so člani Revoza.

V ženski kategoriji je s tesnim izidom v finalu slavila Petra Šmid (Pedagoginje), ki je s 3:2 premagala skupno zmagovalko med posameznicami, Agato Rudman (Krka). Tretje mesto včeraj in drugo mesto v sezoni je pripadlo Vladimiri Saje (Krka). Janja Metež (Policija) je v jesenskem delu osvojila četrto mesto, skupno pa je tretja najboljša tekmovalka v letošnji sezoni. Med ženskimi ekipami je najboljša Krka pred Policijo in Revozom.

Tekmovalni del DŠI 2017 bomo zaključili prihodnjo sredo (22.11.), ko bosta v ŠD Marof potekali tekmovanji v odbojki in pikadu.

ZAVOD ZA ŠPORT, KULTURO, TURIZEM IN MLADINO NOVO MESTO

 

Kako do nas